Visszaugrás a kezdőlapra Részletre értékesített lakások
részleteinek kezelése

Ha Önök a részletre értékesített lakások részletfizetéseit nem a Polgármesteri Hivatalban kezelik, hanem külső szervezettel végeztetik el ezt a munkát, akkor ennek éves költsége elérheti a 8-10 millió forintot is. Vannak olyan szerződések, amiknek az utolsó befizetése 2020 és 2030 között várható.

Ezt a költséget Önök megtakaríthatják, ha a Polgármesteri Hivatalban saját maguk végzik el a részletfizetések kezelését illetve a szerződések elszámolását. A saját kezeléshez / elszámoláshoz ajánljuk fel társaságunk szolgáltatását a következők szerint:

1.Telepítünk egy szoftvert az Önök Polgármesteri Hivatalába, ami kezelni tudja a részletre értékesített lakások és a vevők minden adatát, a befizetésekkel és az előírásokkal együtt. A szoftver segítségével egy ügyintéző max. napi 3-4 órás munkával elvégezheti 5-10 ezer adás-vételi szerződéssel kapcsolatos minden szükséges tevékenységet, pl.:

2. Átalakítjuk a korábbi adatkezelő által elektronikus formában átadott vevő / ingatlan / előírás / befizetés / kamatelőírás adatokat a telepített rendszerbe. Ára: az adatállomány struktúrájától függően 1.000.000 és 1.800.000 Ft + 20% ÁFA között.

3. Betanítjuk a rendszer használatát.

4. Igény szerint vállaljuk a rendszer teljes beüzemelését, karbantartását és folyamatos ellenőrzését. Ára: 10.000 Ft + 20% ÁFA/óra.

5. 3 év garanciát vállalunk a telepített szoftverre.

A fenti max. 2 milliós egyszeri költséggel a továbbiakban megtakarítható az évenkénti 8-10 milliós költség 90-95% -a.

Árlista Kapcsolatfelvétel Ugrás az oldal tetejére