Visszaugrás a kezdőlapra Tevékenységeink

Társaságunk jellemzően szoftver fejlesztéssel, építészeti és építőmérnöki munkákkal, építőipari szakértéssel, ingatlan értékeléssel és pályázatok készítésével foglalkozik.

Az önkormányzatok munkáját segítő szoftvereinkből szinte teljes választékkal rendelkezünk a pénzügyi-gazdálkodási információ kezelés területén, az átfogó integrált rendszerektől a kisebb modulokig.

A versenyszférába tartózó ügyfeleink főleg vállalat irányítási, társasház kezelői, raktárkezelői rendszereinket használják.

Az információ feldolgozással kapcsolatban teljes támogatást nyújtunk megrendelőinknek. Ezeket igényeik szerint határozzuk meg. Lehetőség van arra, hogy a jelenlegi működési rendjüket szervezési változtatás nélkül tükrözzük számítógépes adatfeldolgozásra, vagy működési/ügyviteli/szervezeti rend változást követő számítógépes rendszert is kialakíthatunk.

Egy-egy rendszer telepítésével nem fejeződik be a munkánk, vállalunk adat-átalakítást, folyamatos betanítást, karbantartást, más rendszerekhez való illesztést, folyamatos fejlesztést, stb.

Vállalunk használatból kivont ipari építmények hasznosításával kapcsolatos felméréseket, hasznosítási javaslatok kidolgozását, a hasznosításban való közreműködést, műszaki dokumentációk készítését.

Vállaljuk az építési tevékenységgel kapcsolatban elkészült igazságügyi szakértő vélemények szakmai felülvizsgálatát is.

Árlista Kapcsolatfelvétel Ugrás az oldal tetejére