Visszaugrás a kezdőlapra Vadászati jog hasznosítása

A program a vadászati jog hasznosítására alakult Földtulajdonosok Vadászati Közösségei számára készült. Ha az Önök Vadásztársasága tervezi a vadászterületükön a Földtulajdonosok Vadászati Közösségeinek alakuló közgyűlését, akkor ebben segítheti Önöket a társaságunk által készített szoftver, aminek a szolgáltatásai a következők:

A rendszer segít az alakuló közgyűlés előkészítésében. A vadászterületre vonatkozóan

A további közgyűléseken a vadászati jog ellentételezéseként kapott bevételeknek a tulajdonosok közötti szétosztását, valamint a Földtulajdonosi Közösség pénzügyi elszámolását segíti, könnyíti meg a program, pl. a következőkkel:

A rendszer tetszőleges mértékben bővíthető a felhasználó igényének megfelelően. Használata az átlagosnál nagyobb számítástechnikai ismeretet nem igényel, kezelése néhány óra alatt megtanulható. Telepítése a szokásos paraméterekkel rendelkező számítógépekre vagy hálózatra, bármilyen számítástechnikai környezetben lehetséges.

Azonosító és jelszó használata biztosítja az adatállomány nagyfokú védelmét a szándékos vagy véletlen adatmódosítás ellen, de ez biztosítja a kezelés különböző jogosultságait is. Ezen kívül lehetőséget ad pl: a rendszerben történő változások naplózására is (ki, mikor, milyen adatot változtatott meg).

Az évenként egy vagy több részletben fizetendő vadászati jogdíj fizetendő összegének részletes számítása minden tagnál részleteiben látható, a változásokkal együtt.

A kifizetésről a szokásos kiadási pénztárbizonylat is nyomtatható, ami a kifizetés tényét az átvevő aláírásával is dokumentálja.

A rendszer ára 250.000 Ft + ÁFA. Az ár a következőket tartalmazza:

Teljesítési határidő: szerződés aláírását követő 30 munkanap.

Az ár nem tartalmazza a Földhivatali Tulajdoni adatok átalakítását és betöltését, ennek árát csak a Földhivatali fájlok ismeretében tudjuk meghatározni. A betöltés ára 100.000 és 600.000 Ft + ÁFA között változik.

A tulajdonosi és földkönyvi adatok természetesen egyesével, kézzel is rögzíthető a rendszerbe.

Vállalunk további betanítást, közreműködést az üzemeltetés bármelyik szakaszában, folyamatos rendszerfelügyeletet, távfelügyeletet 12.000 Ft + ÁFA/óra + 1 óra kiszállás térítésért.

Az előző tájékoztatásnál részletesebb információ is letölthető a következő linkről: vadaszati-ingatlan-rendszer-bemutato.pptx

Ha ajánlatunk felkeltette érdeklődését, hívja a 20/96 92 503-as telefont, vagy kérjen további információkat a vince@kkmernok.hu email címről.

Tata, 2016.05.10.

Üdvözlettel: Kisházy Vince, ügyvezető

Árlista Kapcsolatfelvétel Ugrás az oldal tetejére